Logo

Det er alene Region Hovedstaden som koncern samt hospitaler, Psykiatri, virksomheder og institutioner under Den sociale virksomhed, der har eget selvstændigt logo. Alle centre, afdelinger og enheder og underlagt et af disse.​

Region Hovedstadens logo består af to hovedelementer: Et mærke, det kvadratiske H med ordet "Region" inkorporeret i hvidt, og et specialdesignet navnetræk, som står i en eller to linjer. De to elementer udgør tilsammen logoet.

Logoet er sammen med de andre grundelementer i Region Hovedstadens designprogram fundamentet i regionens visuelle identitet. 

Det er alene Region Hovedstaden som koncern samt hospitaler, Psykiatri, virksomheder og institutioner under Den sociale virksomhed, der har eget logo. 

 

 

 

Mærket for selve Region Hovedstaden fremtræder i en speciel blå farve, mens hospitalernes mærker er lyseblå, Region Hovedstadens Psykiatri er lys grøn og   virksomhederne benytter H’et i en mintgrøn farve.

Derved synliggøres de enkelte hospitaler, virksomheder og institutioners slægtskab til Region Hovedstaden samtidig med, at hospitalerne og de enkelte enheder differentierer sig fra hinanden med eget navn og identitetsfarve.
Se under farver for specifikation af farvekoder.

Se under:

for retningslinjer angående anvendelse af logoet, samt varianter af logoet til brug i særlige situationer.

Region Hovedstadens logoer må kun anvendes på materiale, som vi er afsender på. I nogen tilfælde kan vores logo også være på materiale, hvor vi støtter fx et projekt. Spørg altid om tilladelse til at anvende vores logoer.

Husk:

  • Det ikke er tilladt at manipulere logoet.
  • Øvrige grafiske elementer skal holdes i en respektafstand til RegionH's logotypes (bomærke og navnetræk) på minimum 2 x bredden af et ben i H'et.
  • Det er ikke tilladt at benytte andre logoer, end de officielle RegionH-logoer.
Redaktør