Ungepanel.dk deltog med stor succes på årets Folkemøde

​Ungepanel.dk-medlemmerne Marc Jensen, Oda Marie Nisbeth, Amalie Dahlberg og Silas Sørensen satte Ungepanel.dks mærkesager på den øverste politiske dagsorden. Det gjorde de ved en krævende, men yderst udbytterig workshop i samarbejde med Unge Patienter i Danske Regioners telt.

De unge leverede en stærk indsats, hvor de gjorde opmærksom på de udfordringer, som unge med kroniske og alvorlige sygdomme oplever i uddannelsessystemet. Folketingspolitikere, regionspolitikere og fagfolk fik ikke lov at forlade teltet uden at komme med løsningsforslag til forbedringer for de unges muligheder for uddannelse og job.

Derudover sikrede Marc Jensen Ungepanel.dk en flot 2. plads til Ungdoms DM i Interessevaretagelse, hvor han var op imod SIND Ungdom, Nødhjælpens Ungdom, Dansk Flygtningehjælp Ungdom, Scleroseforeningens Ungeudvalg og PsoUng. Selvom Ungepanel.dk blot er lidt over 1 år gammel, så har vi allerede fået os en røst, der vinder indpas blandt sammenlignelige organisationer og som beslutningstagerne ikke kan overhøre.


Redaktør