Mød Ungepanel.dk på Ungdommens Folkemøde d. 6.-8. september

​Ungepanel.dk har sin egen stadeplads ved Ungdommens Folkemøde. Vi skal afholde en workshop om tabuet ’ung og syg’ og have spændende talks, social cinema, konkurrencer, baren bar’ spørg og meget mere. Kom og besøg os!

Vent...

Ungepanel.dk deltager i år i Ungdommens Folkemøde, hvor vi vil sætte fokus på det at være ung og i fuld sving med livet og på samme tid leve med en kronisk eller alvorlig sygdom. Det gør ikke én mindre ung. Kronisk og alvorligt syge unge har ligeså mange drømme, håb og planer som alle andre unge. Se invitationen i videoen ovenover.

Vi vil i teltet gennem debatter, workshops, social cinema, vores BAR SPØRG’ bar og meget andet løfte sløret for, hvad det vil sige at være ung og leve med en kronisk og alvorlig sygdom. I vores telt vil der være mulighed for at møde unge, som lever med en sygdom. Vi vil sætte fokus på hvad man skal gøre, hvis man kender eller møder en ung med kronisk eller alvorlig sygdom. Skal man spørge ind – og i så fald – hvordan? Skal man tage særlige hensyn? Hvad er godt at sige – og hvad er dumt sagt? 

Få svar på alt det og meget mere ved at komme forbi vores telt. Få et svar i baren, mål dit blodsukker, gæt en kronisk syg, se en film eller hør Martin Høgsted fortælle om sin ungdom med en kronisk sygdom. Kom og bliv lidt klogere på, at kronisk og alvorligt syge unge først og fremmest er unge.


Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor