Fortæl en politiker, hvad der skal til for at få ungdomsliv, familieliv og sygdom til at hænge sammen

​Hvordan holder man kontakten til vennerne, skolekammeraterne eller kæresten? Hvad med fritidsinteresser, skolen eller uddannelsen? Og hvad med resten af familien? Der er mange ting at tale om og mange steder, hvor man kan gøre det nemmere og bedre. Det skal du hjælpe med.

Vent...

​For at kunne gøre forholdende bedre, kan unge patienter og deres pårørende nu give erfaringer og ideer videre direkte til politikerne i Region Hovedstaden. Det sker i et ”opgaveudvalg”, hvor patienter, pårørende og politikere mødes og taler om, hvordan det bliver nemmere at være patient. 

Har du lyst til at dele dine meninger og gode ideer til, hvordan der skabes gode forløb for børn og unge på Region Hovedstadens hospitaler, og bor du i en af følgende kommuner omkring Herlev- og Gentofte Hospitaler: Egedal, Furesø, Rudersdal, Ballerup, Herlev, Gladsaxe, Gentofte, Lyngby-Taarbæk og Rødovre kommuner, så har du mulighed for at deltage i opgaveudvalget. 

Der søges personer som: 

  • Er mellem 15-18 år, og har været indlagt eller haft længerevarende kontakt med et hospital inden for det seneste år.
  • Er mellem 18-25 år, og er flyttet fra en børne- og ungeafdeling til en voksenafdeling.
  • Er pårørende eller familiemedlem til et barn eller ung, der har været indlagt eller gennem længere tid har haft kontakt med en børne- og ungeafdeling.
  • Har oplevet, at sygdom og/eller hospitalsindlæggelse hos et barn eller en ung har givet udfordringer med at følge skolegang/uddannelse eller at opretholde det sociale liv under og efter indlæggelse.

Møderne holdes på Herlev Hospital. Første møde er den 10. oktober kl. 16:30 – 18:30 efterfulgt af spisning. Der vil være fire møder og en workshop og udvalget slutter inden sommerferien 2020 med et oplæg for regionsrådet i Region Hovedstaden.

Udvalget består af tre politikere fra Region Hovedstaden og to politikere fra kommunerne samt 10 borgere/patienter fra området omkring Herlev og Gentofte Hospital. 

Synes du det lyder interessant, og har du lyst til at fortælle om, hvordan der skabes gode forløb for børn og unge på Region Hovedstadens hospitaler, så tryk på nedenstående link og udfyld ansøgningen, så er du med i ansøgningsrunden om at blive en af de ti borgere, der skal være med i udvalget.

Der er ansøgningsfrist fredag d. 13. september 2019.


Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor