​​

Berlin-konference i øjenhøjde

​“Let´s talk". Sådan lød opfordringen trykt ​på hvide hospitalskitler, da tre repræsentanter fra RegionH E-læring i starten af december deltog i Online Educa Berlin (OEB) - en årligt tilbagevendende international konference og udstilling om teknologistøttet undervisning og træning. ​

Vent...

​Af Trine Kit Jensen


På Online Educa Berlin kan alle, der beskæftiger sig med on-line undervisning og træning over tre dage lytte til  foredragsholdere fra hele verden, være med i workshops og i udstillingsområdet stifte bekendtskab med den nyeste hard- og software på feltet.

 RegionH E-læring har været med på OEB alle årene, og i år deltog e-læringsspecialisterne Søren Brink, Inger Hindhede Kjær og Nick Hoff Hansen – alle iført en hvid hospitalskittel med påskriften “Let´s talk". På kitlen var også trykt en QR-kode, som forbipasserende deltagere andre steder fra kunne scanne. Bag QR-koden gemte sig en kort præsentation af de tre, en introduktion til RegionH E-læring og et link til sektionens hjemmeside.

Målet med kittel-initiativet var at møde de øvrige OEB-deltagere i øjenhøjde og komme i dialog med dem på en direkte og uformel facon.

- I stedet for at fortælle hinanden noget, kunne man måske i højere grad opfordre til dialog og sige “Let´s talk", lyder det. ​


- Den tradionelle konferenceform med oplægsholdere er énvejskommunikation. Idéen bag initiativet var derfor at gå aktivt ud og skabe en mere direkte, uformel kontakt med de øvrige deltagere for på den måde at få mulighed for erfaringsudveksling via dialog og måske åbne op for et fremtidigt samarbejde med e-læringsfolk fra sundhedssektoren i andre lande, fortæller Søren Brink.

Kitlerne fra Online Educa Berlin 2021 er nu foldet sammen, men vil blive fundet frem igen, når OEB næste gang afvikles i november 2022. Søren Brink tænker også, at konceptet måske kan anvendes, når corona-situationen tillader, at regionen igen kan afvikle sine egne uddannelseskonferencer.

- I stedet for at fortælle hinanden noget, kunne man måske i højere grad opfordre til dialog og sige “Let´s talk", lyder det. 


Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor