​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Bestil digital undervisning

Vi producerer digital undervisning og skræddersyede e-læringsforløb til sundhedsprofessionelle og andre i regioner, kommuner og diverse virksomheder. D​en digitale undervisning bliver udviklet i et tæt samarbejde mellem os og fagpersoner hos jer, der bestiller. ​Se her, hvordan vi kan hjælpe jer.

Få sparring og indgå i et samarbejde med RegionH E-læring​

I er velkomne til at kontakte os, hvis I har en ide til et e-læringskursus eller anden digital undervisning.

Det kan fx være

  • udvikling og produktion af e-læring, podcasts, videofilm, animationer og grafik
  • udvikling af virtual reality (VR) og augmented reality (AR)
  • vejledning i brug af læringsteknologi

Hvis I har behov for at få lavet en undersøgelse af brugeroplevelser og –adfærd via biometriske målinger, kan vi tilbyde hjælp til dette med særligt udstyr. Læs mere om User eXperience

​Behov for mere viden og samarbejde

Ring til os, du kan finde kontaktoplysning her

Skriv en mail til os: chr-e-learning@regionh.dk

Prisen på digitale undervisningsprodukter afhænger af projektet

Prisen for at få udarbejdet digital undervisning afhænger blandt andet af omfanget af det materiale, der skal produceres og valget af medie. For eksempel kan et e-læringskursus indeholde både video, tegninger og tegnefilm. Prisen fastsættes derfor først, når den endelige form er aftalt.

Nogle få produktioner kan udarbejdes uden beregning. Sådanne ønsker kan indsendes løbende og der bliver taget stilling til projekterne i starten af hvert år.

De indkomne ønsker bliver prioriteret ud fra emnets relevans, målgruppens størrelse og økonomi. Det kan være en fordel at ansøge om digital undervisning, der kan produceres i et samarbejde mellem flere hospitaler og/eller benyttes af hele Region Hovedstaden eller flere regioner.

Produktionen foregår i et samarbejde

Produktionen af digital undervisning foregår i et tæt samarbejde mellem jer og RegionH E-læring.

Jeres opgave er at bidrage med faglig viden om det område, undervisningen skal omhandle. Undervejs skal I sammen med vores e-læringsspecialister være med til at omsætte jeres ideer til digital undervisning.

RegionH E-læring leverer produktionsbudget og projektledelse. Vi udvikler den digitale undervisning, ligesom vi står for design og den tekniske opsætning .​

Det siger vores samarbejdspartnere​

"Folkene fra RegionH E-læring har bidraget med høj professionalisme og stor kreativitet. I arbejdsgruppen har de været med til at skabe nogle fantastiske arbejdsrum med god energi og en synergieffekt, der har betydet, at vi kunne udvikle sammen." siger ​Kate Aamund, læge, seniorforsker og chefkonsulent, PC Nordsjælland​ i forbindelse med udviklikngen af et e-læringsprojekt i selvmordsforebyggelse. 

​Læs mere og hent ansøgningsskema​​

Hvis du ønsker at dele en ide eller bestille digital undervisning, er du velkommen til at sende os en mail. Måske kan du finde hjælp og inspiration i vores ansøgningsskema.

Ansøgningskema_SKABELON.docx

Eksempel på et udfyldt ansøgningsskema


I dette dokument kan du læse mere om, hvordan udviklingsprocessen forløber.

Udviklingsprocessen


Dette dokument kan guide dig i forhold til, hvilke overvejelser du skal gøre dig, inden du går i gang.

Overvejelser til produktionen


Går du og overvejer, hvordan man kan anvende refleksion i e-læringskurser? Du ønsker måske at undgå testelementer, hvor et svar enten er rigtigt eller forkert? 

Her kan du få en gennemgang af erfaringer med anvendelse af refleksionsværktøjer i forskellige e-læringskurser.​​​


Redaktør