​​​​​​​​​​

Bestil digital undervisning

RegionH E-læring udarbejder primært digital undervisning til ansatte i Region Hovedstadens virksomheder, men udfører også opgaver for fx andre regioner.​


Hvem kan bestille digital undervisning?

Alle virksomheder i Region Hovedstaden kan indgive ønske om at få udviklet et e-læringskursus eller anden digital undervisning​, som for eksempel video eller podcast. Vi tilbyder også workshops med eksempelvis starthjælp til digitale gør-det-selv løsninger og mulighed for sparring undervejs.

Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du ikke er ansat i Region Hovedstaden.


Hvad ko​ster det?

Prisen for at få udarbejdet digital undervisning afhænger blandt andet af omfanget af det materiale, der skal produceres og valget af medie. For eksempel kan et e-læringskursus indeholde både video, tegninger og tegnefilm. Prisen fastsættes derfor først, når den endelige form er på plads.

Nogle få produktioner kan udarbejdes uden beregning. Ønsker kan indsendes løbende og der bliver taget stilling til projekterne i starten af hvert år.

De indkomne kursusønsker bliver prioriteret ud fra emnets relevans, målgruppens størrelse og økonomi. I forhold til den generelle prioritering af projekter (udvikling af e-læringskurser) kan det være en fordel at ansøge om digital undervisning, der kan produceres i et samarbejde mellem flere hospitaler og/eller benyttes af hele Region Hovedstaden.


Produktionen foregår i et samarbejde

Produktionen af digital undervisning foregår i et tæt samarbejde mellem dig/jer og RegionH E-læring.

Din/jeres opgave er at bidrage med faglig viden om det område, undervisningen skal omhandle. Undervejs skal I sammen med e-læringsspecialisterne være med til at omsætte jeres ideer til spændende digital undervisning.

RegionH E-læring leverer produktionsbudget og projektledelse. Vi udvikler den digitale undervisning, ligesom vi står for design og den tekniske opsætning .​


Skriv en mail til chr-e-learning@regionh.dk     ​


 Læs mere og hent ansøgningsskema


Ansøgningsskema

Hvis du ønsker at dele en ide eller bestille digital undervisning, er du velkommen til at sende os en mail. Måske kan du finde hjælp og inspiration i vores ansøgningsskema.

Ansøgningskema_SKABELON.docx

Eksempel på et udfyldt ansøgningsskemaUdviklingsprocessen

I dette dokument kan du læse mere om, hvordan udviklingsprocessen forløber.

UdviklingsprocessenOvervejelser til produktionen

Dette dokument kan guide dig i forhold til, hvilke overvejelser du skal gøre dig, inden du går i gang.

Overvejelser til produktionenRefleksionsværktøjer i e-læringskurser

Går du og overvejer, hvordan man kan anvende refleksion i e-læringskurser? Du ønsker måske at undgå testelementer, hvor et svar enten er rigtigt eller forkert? Her kan du få en gennemgang af erfaringer med anvendelse af refleksionsværktøj i forskellige e-læringskurser.​​

Refleksionsværktøjer i e-læringskurser


Redaktør