E-læring over sundet

​Takket være et godt netværk har vi bygget en ny samarbejdsbro over Øresund til vores skånske søsterafdeling  på Skånes universitetssjukhus. Vi har netop afleveret det første projekt om "Slutna incisioner" (Lukkede incisioner/sår), der bliver en del af et stort sårprojekt i Malmø og Lund. 

Film om sårprojektet



Samarbejdsbro over Øresund

I RegionH E-læring indgår vi i forskellige samarbejder og netværk og mødes regelmæssigt med de øvrige regioner i Danmark. Sue Mugelli Harden fra Region Skåne deltager også aktivt i disse netværk, og det er på baggrund heraf, at idéen om at udvikle et projekt sammen opstod. Ligeledes har Skåne brug for en samarbejdspartner til at bidrage til deres produktion fremadrettet, så dette projekt har samtidig fungeret som pilotprojekt for dette kommende samarbejde.

E-læringskurset om Slutna incisioner er en delleverance til et stort sårkursus i Skåne, hvor Sue og hendes kollegaer selv udvikler de øvrige moduler. Kurset "Slutna incisioner" bliver oversat til dansk i løbet af foråret 2018.

Samarbejdet med Skåne har forløbet utrolig smidigt, og vi har fået brugbar viden fra projektet, som vi kan bringe med os i vores øvrige samarbejder og produktioner. Der er ingen tvivl om, at dette pilotprojekt har banet vejen for et fremtidigt spændende samarbejde over sundet.


 


Redaktør