​​​​

Nyt fælles onboarding-forløb for CAMES og RegionH E-læring

​Enhedens sektioner har hidtil haft deres egne introduktionsprogrammer til nye medarbejdere, men får nu et fælles digitalt onboarding-forløb. ​​

Vent...

Af Trine Kit Jensen

Det er enhedens tværgående gruppe for ledelsesunderstøttelse og udvikling (LUU), der står bag det nye onboarding-forløb. Forløbet samler alle relevante informationer til nye medarbejdere, uanset om de bliver ansat på CAMES Herlev, CAMES Rigshospitalet eller i RegionH E-læring.

 - Formålet er, at nye kolleger skal opleve at være en del af en samlet enhed fra start. Derudover bliver alt vedrørende onboarding for nyansatte samlet i én pakke i Kursusportalen, siger Helle Stenbæk, teamkoordinator i RegionH E-læring og medlem af LUU. 


​Onboarding-forløbet indeholder de obligatoriske e-læringskurser om eksempelvis brand, it-sikkerhed og håndhygiejne samt andre relevante e-læringskurser som fx "Værd af vide før du bruger RegionH´s penge". De nye medarbejdere kan også finde introduktionsprogrammet fra Center for HR og Uddannelse med præsentation af de enkelte enheder og intro til systemer og værktøjer. Kursusportalen sørger derudover for, at der sendes en reminder til leder og medarbejder om samtaler med nærmeste leder.

Nyt e-læringskur​​sus

Et nyudviklet e-læringskursus med titlen "Introduktion til CAMES & RegionH E-læring" er også en del af forløbet.

I en video vil de nye medarbejdere møde enhedschef Sanne Møller Knudsen, der fortæller om enhedens mission og samarbejdspartnere. Derudover beskrives enhedens placering i regionen og dens kerneopgaver, ligesom der er spot på regionens fokusområder, værdier og værdiernes betydning for det daglige arbejde. I e-læringskurset kan nye medarbejdere også klikke sig ind på den sektion, de selv er blevet ansat i og få mere viden – eller de kan klikke sig ind på de andre sektioner, hvis de er nysgerrige. Endelig kan nyansatte se deres nye arbejdsplads i en 3D-optagelse i stil med Google Street View.

En velkomstmail med link til e-læringskurset vil blive sendt til de nyansatte ca. 14 dage før jobstart.

Medarbejderh​åndbog

Et tredje element i onboarding-forløbet er en medarbejderhåndbog med oplysninger af praktisk karakter vedrørende it, ID-kort, parkering osv. samt info om de regler, der gælder for ansættelsen i forbindelse med fx ferie, sygdom eller barsel. Medarbejderhåndbogen fungerer som et opslagsværk, som medarbejderne altid kan vende tilbage til, når de har behov for det. 

Håndbogen er tilgængelig via et ikon på alle enhedens medarbejderes pc'er og derfor nem at finde.   

Udover ovennævnte vil den enkelte medarbejder fra sin egen sektion få et program for de første par uger i det nye job. 
Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor