Nyt univers om XR på vores website

​Exten​ded Reality (XR) er en fællesbetegnelse for flere beslægtede teknologier: Virtual Reality (VR), Augmented Reality (AR) og Mixed Reality (MR).  På vores website kan du nu læse mere om teknologierne og få inspiration til, hvordan de kan bruges i undervisningssammenhæng. ​

Vent...

​Af Trine Kit Jensen

VR, AR og MR kan hver især noget forskelligt, men fælles for dem er, at de i en eller anden grad tilføjer virtuelle elementer til virkeligheden.

Hvad forskellen er på de enkelte teknologier og hvilke muligheder, de hver især giver, kan du blive klogere på i det nye XR-univers. Her bliver der også linket til en række konkrete eksempler på anvendelse af teknologierne, så du får lettere ved at forholde dig til, hvordan de helt konkret kan bruges.

​​"Vi håber, at det nye univers vil give flere i Region Hovedstaden kendskab til mulighederne og inspirere dem til uddannelsesprojekter, hvor teknologierne anvendes." 
siger sektionschef Peter Hultberg, RegionH E-læring. ​

RegionH E-læring har i mange år arbejdet med forskellige former for XR og er klar til at bistå med rådgivning og hjælp til projekter. 

Hvis du er interesseret i feltet og gerne vil være med til at udforske, hvad teknologierne kan bidrage med i forbindelse med undervisning, har RegionH E-læring et VR-netværk, du kan blive en del af. Derudover har Region Hovedstaden et XR-netværk. 

- Vi håber, at det nye univers vil give flere i Region Hovedstaden kendskab til mulighederne og inspirere dem til uddannelsesprojekter, hvor teknologierne anvendes, siger sektionschef Peter Hultberg, RegionH E-læring. ​

Gå til XR-universet her på RegionH E-lærings website


Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor