Inspirations- og Netværksmøde 25. oktober 2021

​Forebyggelseslaboratoriet inviterer til Inspirations- og Netværksmøde i Aalborg Kongres & Kultur Center den 25. oktober, hvor temaet er forankring af projekter. Der er mulighed for at pitche idéer til projekter. 

Vent...

Der bliver lavet mange gode forskningsstudier og projekter, men de gode resultater smuldrer ofte, når projektperioden udløber. I Forebyggelseslaboratoriet er vi optaget af, hvordan vi kan bidrage til at skabe varige forandringer til gavn for folkesundheden. Derfor vil vi sætte fokus på 'forankring' på vores næste Inspirations- og Netværksmøde.

Mødet finder sted den 25. oktober 2021 i Aalborg Kongres & Kultur Center.

På programmet er bl.a. Marianne Norden Guldbrandsen, skaleringschef i Rockwool fonden og Harriet Koorts, seniorforsker ved Deakin University.

Der kommer mere information om program og tilmelding efter sommerferien.

PITCH DIN PROJEKTIDÉ

På mødet vil der være mulighed for at pitche din idé til et projekt. Så send os en mail, hvis du eller din organisation har en idé til et projekt, I gerne vil have sparring til - og måske nye partnere.

Det er vigtigt, at projektet tænker forankring ind fra starten, involverer flere partnere på tværs af sektorer og tager udgangspunkt i konkrete udfordringer i praksis.

Send din projektidé senest 9. september 2021 til Anders Blædel Gottlieb Hansen (ahan0667@regionh.dk). Spørgsmål rettes også til Anders. 

Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor