​​​


Grafisk vidensformidling

​Her kan du se eksempler på, hvordan video, websites, tegnefilm og animationer benyttes som selvstændigt læringselement, men også i kombination med e-læringskurser og tilstedeværelsesundervisning.  

Grafisk vidensformidling er blevet en tiltagende del af opgaveløsningen i RegionH E-læring. 

Akut sygdom og diabetes

Her er et eksempel på, hvordan speeddrawing er anvendt til vidensformidling angående akutte tilstande og diabetes.

Filmene er udarbejdet i et samarbejde med Steno Diabetes Center Copenhagen og kan ses på deres hjemmeside

Gå til filmene om Diabetes og feber, forkølelse eller influenza


Den Gode Genoptræningsplan - GGOP.dk

Det nationale projekt Den Gode Genoptræningsplan har oprettet en hjemmeside med værktøjer til udarbejdelse af genoptræningsplaner.

Siden henvender sig primært til sundhedsprofessionelle, der beskæftiger sig med hjerneskaderehabilitering, men dele af materialet er generisk og kan anvendes bredt.

På hjemmesiden finder du blandt andet korte animationsfilm om gældende lovgivning, lommekort og undervisningsmateriale, som frit kan anvendes til udlevering og undervisning samt formuleringsforslag til brug direkte i genoptræningsplanen.

Gå til hjemmesiden Den Gode Genoptræningsplan


Publiceret december 2020

PAL-portal

PAL-portalen er en digital guide, der understøtter PAL-samarbejdet i komplekse og tværgående patientforløb. Et samarbejde, der ofte skal lykkes på tværs af fagpersoner, afdelinger og til tider på tværs af hospitaler.

Portalen er opbygget omkring et kronologisk forløb, der trin for trin guider parterne igennem de vigtigste aktiviteter i samarbejdet.

PAL-p​ortal


Publiceret december 2020
Redaktør