​​​​​​​​​

Annika Porsborg Nielsen

​​Chefkonsulent<br>​​​​​​
Cand.scient.anth., ph.d.Annika Porsborg Nielsen

Telefon: 26275730
LinkedIn:Arbejds- og interesseområder

Annika er en erfaren antropolog og ph.d. med særligt blik for at skabe handlingsrettede evalueringer, der sikrer, at indsigter og resultater gør en forskel for patienter, pårørende og sundhedsprofessionelle.

Annika står for projektledelse, research design og gennemførelse af kvalitative analyser, hvor fokus ofte er på sårbare og komplekse patienters oplevelser i tværsektorielle forløb.

Inddragelsesværktøjer såsom Guidet Egen Beslutning har Annikas særlige interesse. Hun er bl.a. optaget af, hvordan værktøjerne kan skabe bedre dialog mellem patienter og professionelle og i sidste ende bedre sygdomsmestring og livskvalitet for den enkelte patient. 

Baggrund

Annika har en ph.d. i antropologi og politisk filosofi fra Københavns Universitet og Columbia University, New York. Hun er kandidat i antropologi (cand.scient.anth) med speciale i borgerinddragelse fra Københavns Universitet.

Annika har været i CPI siden 2016 og har tidligere arbejdet som chefantropolog hos innovations-bureauet IS IT A BIRD, og før det som seniorkonsulent hos konsulentfirmaet ReD Associates i København og New York.


 Udgivelser

Redaktør