Otte småbørnsfamilier fik poser med Kultur- og naturvitaminer

Vent...

​Der var masser af glade og nysgerrige børn og forældre, da der lørdag den 28. august blev delt poser med Kultur- og naturvitaminer ud i Hjørring.

Indholdet i en pose med Kultur- og naturvitaminer

16 børn og deres forældre var lørdag mødt op til en hyggelig formiddag på Hjørring Bibliotek, hvor de både fik uddelt den første pose med Kultur-og naturvitaminer, oplevede historielæsning af en børnebibliotekar og mødte flere af de aktører, der har inviteret familierne med til deres tilbud i løbet af efteråret.

Otte familier har meldt sig til et fire-måneders forløb i efteråret, hvor de skal prøve kræfter med forskellige aktiviteter. De skal blandt andet lave mad over bål med en lokal KFUM-spejdergruppe, se teater på Hjørring Teater, være kreative sammen med Vendsyssel Kunstmuseum og gå på opdagelse i fortiden på Vendsyssel Historiske Museum.

Vitaminposerne er en del af "Vores Sunde Hverdag" i Hjørring, hvor kommunale og lokale aktører har arbejdet for at præsentere småbørnsfamilierne i Hjørring for de mange gode muligheder, der er for at være sammen om kultur- og naturaktiviteter i kommunen. Vitaminposerne er støttet af Det Politiske Koordinationsudvalg for Sundhed i Hjørring Kommune, der også var med til at uddele de første Vitaminposer.

Børnefamilier i projekt Kultur- og naturvitaminerBørn i projekt Kultur- og naturvitaminer

Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor