SFO- og klubbørn får ny inspiration til fritidslivets muligheder

Vent...

På to skoler i Rødovre kan børn fra 1. og 4. klasse netop nu prøve at "gå til noget", mens de er i SFO eller klub. En masse børn har allerede prøvet introrunden med gymnastik, volley eller floorball, og de kan bagefter melde sig til et helt forløb med aktiviteten. Det er foreningernes dygtige trænere, som driver forløbene i et samarbejde med personalet fra SFO'en og klubben.

Der er fokus på at have det sjovt i nye fællesskaber og lære noget nyt, og målet er at vise børnene, at der er et mangfoldigt fritidsliv i kommunen, som kan give en masse gode og sjove oplevelser og nye fællesskaber. Håbet er, at flere børn får lyst til at være med i foreningslivet.

Lige nu afprøves forløbene med tre foreninger, men forhåbningen er, at der kan komme endnu flere foreninger med, så børnene kan se de mange gode og forskellige fritidstilbud, der findes i Rødovre.

Forløbene er udviklet som en del af Vores Sunde Hverdag af lokale SFO'er, klubber og foreninger i Rødovre sammen med Kultur- og fritidsforvaltningen, Sundhedsforvaltningen og DGI Storkøbenhavn.

Børn spiller badminton

Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor